Hirdetés

Nyáron végre megjelenik az első marveles Predator képregény

|

Hosszú ideje várunk az új Predator képregényre, a háttérben húzódó per azonban eddig akadályozta a megjelenést.

Hirdetés

Korábban a Dark Horse Comics készíthette az alienes és a predatoros képregényeket, 2020 nyarán azonban a Marvel bejelentette, mindkét franchise képregényes jogát megszerezte, a továbbiakról azonban egészen idáig csend volt. A bejelentés után nem sokkal Csirke alaposan körüljárta, hogy mivel jár a tulajdonosváltás

Most, a jogok kapcsán lefutott pereskedés lezárultával végre minden akadály elhárult a Marvel elől, hogy végre megkezdődjön a Predator bevezetése a Marvel füzetek közé. Amúgy is nagy hiány mutatkozott a vadászra, és ugyan érkezik a Prey című Predator előzményfilm, ez közel sem elég ahhoz, hogy kielégítse a rajongók vágyait.

Hirdetés

A Marvel most bejelentette, hogy az első Predator füzetet, amit Ed Brisson és Kev Walker készít, július hatodikán adják majd ki. Érdekesség, hogy a jogi nehézségek miatt többször elcsúsztatott történet így pont az első Predator film 35. évfordulóján jelenik meg, nem is rossz időzítés.

A Marvel már a füzet szinopszisát is kiadta, ami itt olvasható (Kindle előfizetéssel), a történet alapja azonban könnyen összefoglalható:

"A történet ott indul, mikor egy kislány végignézi, ahogy a Predator végez a szüleivel. Évekkel később, a hajóján fennálló problémák ellenére, a lány még mindig a Predatort keresi. Theta nem nyugszik, amíg ő, vagy a Yautja szörnyetege meg nem hal."

Egykoron hatalmas sikert futottak a Predator képregények, ahogy azonban egyre nagyobb lett a választék, hiába voltak a Ragadozónak is izgalmas történetei, egyre kevesebb kiadás látott napvilágot. Reméljük, hogy a Marvel új erőt adhat majd az Alien és Predator franchise-nak is, erre a kérdésre azonban csak az idő adhat választ.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)