Hirdetés

Nyugdíjas bérgyilkos lesz új filmjében Nicolas Cage, és az előzetes alapján nehéz eldönteni, nem paródia-e ez a film

|

Miért is ne lehetne Nic Cage egy leharcolt nagypapa, aki előző életében egy képzett gyilkológép volt?

Hirdetés

A "Nicolas Cage ez még nem volt" lista minden nappal egy rövidebb lesz. Az elmúlt években volt már szomorkás cowboytól videojáték-karakterig minden, önmagát is alakította, de nem áll le. Miért is ne lehetne akkor már egy Lebowski-szintű suttyó is, aki egyébként képes egy tucatnyi bűnözőt kinyírni egy olcsó vodka kiürült üvegével?

Nagyjából erre számíthatunk majd a The Retirement Plan című akciófilmben, ahol Nic egy Matt nevű nagypapát alakít. Lányát elrabolják, nyugdíjas pihenését megszakítva elindul megmenteni őt.

Hirdetés

A trailer nem árul el túl sokat a sztoriról, de igazából nincs is erre szükség. Mind tudjuk, hogy mire számíthatunk már a fenti szinopszis alapján. Azért egy trailer még befutott, hogy láthassuk Cage-et félőrülten pózolgatni.

A tanulság: senki se zavarja meg Cage papa tengerparti sziesztáját. A Retirement Plan augusztus 25-től lesz megtekinthető a mozikban a tengerentúlon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)