Hirdetés

Nyugi: Will Smith balhéja ellenére is el fog készülni a Bad Boys 4

|

Nagy port kavart Will Smith alakítása az Oscar-gálán, a Bad Boys 4. része azonban nincs veszélyben.

Hirdetés

Lassan elül a vihar, amit Will Smith balhéja kavart. A színész az idei Oscar-díjátadón pofozta fel Chris Rockot, miután az átadó műsorvezetője a neje betegségén viccelődött. A színészt természetesen nem kerülték el a következmények, többek között az Oscarról is kitiltották 10 évre.

A kitiltás mellett több pletyka is szárnyra kelt, melyek szerint Will Smith több folyamatban lévő projektje is jégre került az akciója miatt, most azonban kiderült, hogy a Bad Boys 4 miatt kár aggódni.

Hirdetés

A Sony elnöke, Tom Rothman a Deadline-nak adott interjújában elmondta, nem tisztje, hogy ítélkezzen Will Smith felett, a Bad Boys 4 munkálatai pedig zavartalanul folytatódnak a felhajtás ellenére:

"A film munkálatai még mindig folyamatban vannak. [...] Sajnálatos, ami történt, de úgy gondolom, hogy nem az én dolgom kommentálni az esetet, azt viszont szeretném elmondani, hogy évek óta ismerem Will Smith-t, akit jó embernek tartok. Nagyon jó embereknek is lehetnek nagyon rossz pillanataik. Hiszem, hogy őszinte volt a bocsánatkérése, és hiszem a megbocsátásban is."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Will Smith pofonja volt a fő oka annak, hogy kirobbantak a pletykák a Bad Boys 4 jövőjét illetően, Rothman ezért is érezte fontosnak, hogy megszólaljon az üggyel kapcsolatban. Hozzátette továbbá, szerinte most már kár bolygatni a dolgot, minél kevesebbet beszélnek arról, hogy mi történt márciusban, annál jobb lesz mindenkinek.

A film nem csak Will Smith miatt került reflektorfénybe. Miután úgy tűnt, a Bad Boys sorozat harmadik része már soha nem készül el, nem meglepő, hogy a folytatással kapcsolatban is kritikusak az emberek, annak ellenére is, hogy végül a harmadik film kifejezetten pozitív fogadtatásban részesült.

Ugyan Rothman ezzel a nyilatkozatával egyszer és mindenkorra világossá tette, a film el fog készülni, megjelenési dátumot továbbra sem csatoltak a filmhez, azt viszont megígérte, hogy a közeljövőben újra hallani fogunk a produkcióról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)