Hirdetés

Ők rendezik a Star Wars: The Mandalorian második évadának epizódjait, van egy nagy hiányzónk

|

Star Wars: The Mandalorian folytatásának friss előzetese mellett megkaptuk a második évad rendezőinek teljes névsorát is.

Hirdetés

Végre valahára kiderült, hogy a The Mandalorian második felvonásának epizódjait a következő rendezők vezényelték le: Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed, és Robert Rodriguez. Ez bizony egy elég impozáns névsor, ugyanakkor minden bizonnyal sok rajongó konstatálja majd csalódottan, hogy Taika Waititi neve ezúttal nem bukkant fel - az első évad fináléját ugyebár neki köszönhettük. 

Hirdetés

Nem kell azért vészesen búslakodni Taika Waititi kedvelőinek, ugyanis elvileg egy egész Star Wars mozit bízott rá a Lucasfilm, de ennek kapcsán egyelőre még semmilyen részletet nem kötöttek az orrunkra.

Ha esetleg még nem láttátok volna a Star Wars: The Mandalorian második évadának tegnap közzétett előzetesét, akkor épp itt az ideje megnézni. A trailert nálunk természetesen magyar felirattal pótolhatjátok be.

A Star Wars: The Mandalorian második évada október 30-án fog elstartolni, kizárólag a Disney+ streamingplatformon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)