Hirdetés

One Punch Man filmet készít a Sony Pictures

|

Újabb manga adaptációja költözik a mozikba, méghozzá stúdión belüli írókkal.

Hirdetés

A Ghost in the Shell, a Bleach vagy éppen a Death Note után újabb népszerű mangát fedezett fel magának a filmvilág: ezúttal a Sony Pictures szemelte ki a valaha élt egyik leghatalmasabb harcost, aki olyan durva edzésprogramot tart, amelyet igencsak nehéz utánacsinálni. 

Hirdetés

A kiadó választása a kultikus japán manga- és anime szériára, a One Punch Manre esett, amelynek főhőse, Saitama képes egyetlen ütéssel leteríteni bárkit. A filmváltozat forgatókönyvén a Venom írópárosa, Scott Rosenberg (Con Air, Tolvajtempó, Jumanji) és Jeff Pinkner (A Setét Torony, Az 5. hullám, Jumanji) fog dolgozni, míg a produceri feladatokat a Sony pókemberes projektjein is dolgozó Avi és Ari Arad látják el produkciós cégükön (Arad Productions) keresztül. 

A bennfentesek szerint a vállalat komolyan számol az adaptációval, köszönhetően a One Punch Man népszerűségének és annak a lehetőségnek, hogy franchise válhat belőle. Ti örültök a Sony projektjének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)