Hirdetés

Óriási kínálattal jön hazánkba egy új streaming szolgáltató, amire nehéz lesz nem előfizetni

|

A SkyShowtime-on egyebek mellett a Paramount+, a Peacock, a Universal Pictures és a Nickelodeon felhozatalát is megtalálhatjuk majd.

Hirdetés

A magyar felhasználók legtöbbje a Netflix mellett tette le a voksát, de az HBO GO népszerűsége sem elhanyagolható. Az viszont általánosan igaz, hogy a többség legfeljebb 1-2 szolgáltatásra fizet elő, így villantania kell minden új szereplőnek, ha szeretne piaci részesedéshez jutni. 

A Comcast és a ViacomCBS pedig villant is: 2022-ben több közép- és kelet-európai ország között Magyarországon is elindul a SkyShowtime streaming szolgáltatás, amin megtalálható lesz a Sky, az NBCUniversal, a Universal Pictures, a Peacock, a Paramount+, a SHOWTIME, a Paramount Pictures és a Nickelodeon legtöbb tartalma, így több mint 10 ezer órányi szórakozást kínál.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy a Paramount+-ra tervezett South Park filmek mindegyikét el fogjuk tudni érni, de más, saját gyártású tartalmak is érkeznek bőséggel. Azt még nem tudni, mennyit kell érte fizetni és pontosan mikor startol, de készíthetjük a pénztárcát, lesz mit nézni.

2022-ben elindul az HBO Max és a Disney+ is, úgyhogy erősen kell majd szelektálnunk, ha nem akarunk kifutni a havi keretből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)