Hirdetés

Örülhetnek a Trónok harca rajongói, idén új könyvvel jelentkezik George R. R. Martin

|

Jelenleg még az sem kizárt, hogy a Sárkányok háza spin-off előtt befut az új kötet.

Hirdetés

Felemás véget ért 2019-ben a szép sikereket elért Trónok harca sorozat, de az HBO ennek ellenére nem kívánja elengedni Westerost, így várhatóan valamikor idén meg is érkezik a Targaryen-házra fókuszáló Sárkányok háza, ami egyfajta előzménysorozatként funkcionál majd.

Ezen felül persze készülnek még más finomságokkal is a rajongók számára, de közben maga George R. R. Martin is aktivizálta magát egy kicsit.

Hirdetés

Az író a saját blogján jelentette be, hogy idén ősszel jelenik meg következő könyve, a The Rise of the Dragon, ami tökéletes felvezetése lehet a sárkányos spin-offnak. A friss kötet ugyanis egy több mint 180 vadonatúj művészi alkotással illusztrált történelemkönyv lesz, ami elmeséli nekünk a Targaryen-ház izgalmas, és közel sem hétköznapi történetét. Ezen a ponton joggal merülhet fel a rajongókban az a gondolat, hogy a 2018-as Fire & Blood is ezt a témát dolgozta fel, de Martin igyekezett tisztázni a helyzetet.

Habár a Fire & Blood-hoz hasonlóan a The Rise of the Dragon is Aegon Targaryen westerosi hódítását dolgozza fel, de sokkal enciklopédikusabb formában, ami azt jelenti, hogy megjelenését tekintve inkább a The World of Ice & Fire című könyvhöz fog hasonlítani. Az új kötet megalkotásában Martin mellett egyébként Elio M. García Jr. és Linda Antonsson is besegített.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Az Egyesült Államokban ilyen borítot kap a The Rise of the Dragon.

Az Egyesült Királyságban pedig ilyet.

Nem biztos, hogy a rajongók kitörő örömmel fogadják majd egy újabb Targaryen-könyv érkezését, főleg annak fényében, hogy több mint egy évtizede várják már A tűz és jég dala következő fejezetét, ami után elvileg következne még egy, befejező kötet.

A The Rise of the Dragon valamikor idén októberben kerül fel a könyvesboltok polcaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)