Hirdetés

Őrült pillanatokat ígér a Rick és Morty 6. évadának magyar feliratos trailere

|

Van itt Die Hard, Rozsomák és megannyi más popkult utalás is.

Hirdetés

A Rick és Morty animációs sorozat egyik atyja, Justin Roiland a közelmúltban mesélt róla, hogy az ötödik évad furcsa volt számukra egy munkatárs elvesztése miatt, azonban a hatodik felvonás szerinte "k*baszottul lenyűgöző" lesz.

Ráadásul mint korábban kiderült, nem is kell sokat várnunk, hogy megtapasztalhassuk a minőséginek ígért új évadot, ugyanis a Rick és Morty 6. szezonjának első része szeptember 5-én debütál az HBO Maxon, ezt hetente követi majd a többi. 

Hirdetés

Várható volt, hogy még ezt megelőzően láthatjuk az első trailert is, az Adult Swim pedig nem húzta tovább a rajongók idegeit, feltöltötte a videót, amihez mi készítettünk magyar feliratot. A látottak alapján ismét ezernyi kalandban lesz része a már jól ismert családnak, Summer például saját Die Hard-sztorit kap, Jerry-t még a lövedékek sem szeretik, Rick pedig - továbbra is - olyan, mintha a Terminátort kereszteznénk Bigyó felügyelővel. 

A Rick és Morty 6. évada tehát szeptember 5-én rajtol el az HBO Maxon. Ti naprakészek vagytok már a sorozattal kapcsolatban vagy addig pótoljátok, újranézitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)