Hirdetés

Idén semmit sem bíztak a véletlenre az Oscar szervezői

|

Idén akkora betűkkel írták rá a borítékra a szükséges infókat, hogy még a nagymamád is el tudta volna olvasni azokat a színház túlvégéből.

Hirdetés

Tavaly Faye Dunaway és Warren Beatty fenségesen elszúrták a Best Picture bejelentést, amikor tévesen a La La Landet kiáltották ki győztesnek. Mint kiderült, Beatty egy rossz borítékot kapott, amiben valójában a legjobb színésznő neve rejlett.

Hirdetés

Hogy milyen csodálatos ballépés volt ez, az leírhatatlan, úgyhogy gyorsan emlékezzünk is meg együtt a kínos pillanatról:

Idén a szervezők nem bízták a véletlenre. Akkora betűkkel írták rá a kategóriákat az egyes borítékokra, hogy esélytelen lett volna eltéveszteni azt.

Így azért egy picit simábban pörgött le az Oscar, és nekünk se kellett 2 percig becsukni minden testnyílásunkat ahhoz, hogy ne érzékeljük a borzasztóan kellemetlen 2017-es légkört. Köszönjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)