Hirdetés

Oscat-díjat kapott Margot Robbie a Barbie-ért, Bella Ramsey meg egy animációs filmért

|

Elsősorban nem színészi teljesítményük miatt érdemelték ki a PETA évente kiosztott díját.

Hirdetés

Március 11-éig kell még várnunk arra, hogy kiderüljön, mely filmek és filmesek érdemlik ki idén az Oscar-díjakat, és bár sem Margot Robbie, sem Bella Ramsey nem számíthatnak győzelemre, legalább egy-egy másféle díjjal vigasztalódhatnak.

A PETA állatvédő szervezet a napokban kiosztotta az Oscat-díjakat, amik azon filmeknek, színészeknek és pillanatoknak járnak, amik a kedvességet, az állatokkal való pozitív bánásmódot bátorítják. Ennek keretében nyert a Barbie több alkotója, így Margot Robbie, Greta Gerwig, Jacqueline Durran és Ryan Gosling is, akik "A legjobb Fauxjo Mojo Divatpillanat" ("Best Fauxjo Mojo Fashion Moments") díját kapták meg, amelyet azért ítéltek oda, mert Jacqueline Durran jelmeztervező vegán, műbőr, műszőrme anyagokat használt a jelmezekhez.

A legjobb dalért a halfogyasztás etikussága kapcsán elgondolkodtató, A kis hableányban elhangzó For the First Time-ot, és így Halle Baileyt, Lin-Manuel Mirandát és Alan Menkent díjazták.

Hirdetés

A legjobb film a Csibefutam: A csirkefalatok hajnala lett, a legjobb színész pedig Bella Ramsey ugyanezen a filmért. Pamela Anderson a róla szóló dokumentumfilmmel érdemelt ki elismerést.

A kategóriák és nyertesek teljes listája ezen a linken látható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)