Hirdetés

Össze-vissza tologatják a Marvel egyik sorozatát, de talán mégis befut idén

|

Az egész történet azzal kezdődött, hogy a Marvel látott fantáziát a Sólyomszem egyik karakterében, aztán be is rendelt vele egy szériát, de ez valahogy csak nem akar összeállni.

Hirdetés

Nagyon nehéz megfejteni, hogy a Marvel pontosan mit is tervezget a színfalak mögött. Az olyan projektekről, mint például az Echo csak innen-onnan hallunk dolgokat, de ezek hivatalos megerősítés híján csak meg nem erősített pletykáknak számítanak (még akkor is, ha a forrás alapvetően megbízható).

Az Echóval kapcsolatban legutóbb annyit tudtunk meg, hogy a Disney eltolja annak premierjét 2024. februárjáig, de mivel nem jött semmilyen hivatalos infó, így senki nem vette nagyon komolyan a dolgot. Most új értesülések kerültek elő, melyek segíthetnek rendbe tenni a káoszt.

Hirdetés

Echo, azaz Maya Lopez a képregények egyik ismert szereplője, de közel sem annyira népszerű, mint Pókember és a többiek. A Marvel ezért is tervez összerakni egy nagy képregénygyűjteményt Echo: The Saga of Maya Lopez címmel. A kötetben a karakter fontosabb történeteit olvashatjuk majd, és azokon keresztül jobban megismerhetjük Maya élettörténetét.

A kötet eredetileg egy 2024-es megjelenési dátumot kapott, amit később 2024 februárjára pontosítottak. Ez passzolt is az Echo sorozattal kapcsolatos pletykákhoz. Értelemszerű, hogy a Marvel a sorozat megjelenésének környékén szeretné kiadni a kötetet, viszont az említett gyűjteményt most hirtelen 2023. október 31-re tolták át.

Ez könnyen jelentheti azt, hogy a Marvel a Disney+-os széria premierjét is átcsúsztatta erre az évre. Egyelőre csak találgatni tudunk, de ez van annyira meggyőző, mint bármelyik másik pletyka az Echóval kapcsolatban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)