Hirdetés

Otthonról is nézhető lesz Taylor Swift Eras Tour koncertfilmje – extrákkal

|

Annak is érdemes lesz újra megnézni, aki moziban már látta - nem mintha a rajongóknak bármilyen extra kellene ahhoz, hogy újra végigüljék.

Hirdetés

Taylor Swift 2023. március 17-én kezdett bele az Eras Tour koncertsorozatba, és jelen állás szerint 2024. december 8-án fogja lezárni. A 3,5 órás, gondosan megszerkesztett, látványos műsorsorozat már most minden idők második legtöbb bevételt hozó turnéja, csak Elton John búcsúkoncertjei termeltek több pénzt - ő 330 show-val 939,1 millió dollárt hozott össze, míg Swift 56 fellépés után tart 780 milliónál.

Novemberben azok a rajongók, akik még nem voltak koncerten (és persze azok is, akik már igen), a mozikban kaphattak egy kis ízelítőt az élményből az Eras Tour koncertfilmmel. Beszámolók szerint a vetítéseken sokan voltak, akik már az első számoknál felálltak, és a vászon előtt táncoltak, énekeltek, mintha tényleg a fellépésen lennének.

Hirdetés

Hamarosan otthon is lehet majd bulizni: december 13-án, stílszerűen Taylor Swift születésnapján lesz először otthonról nézhető a film bővített változata, amiben a Wildest Dreams, a The Archer, és a Long Live is elhangzik, melyek a mozis változatban nem szerepeltek. 

Egyelőre az Egyesült Államokban és Kanadában fogják digitálisan árusítani, azt, hogy más országokban mikortól lesz legális úton megtekinthető, még nem jelentették be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)