Hirdetés

Pár nap és érkezik Willow - erős hetek várnak a Disney+ nézőire

|

Nem csak karácsonyi tartalmakkal jelentkezik a streaming platform az ünnepekig

Hirdetés

Rengeteg új tartalom érkezik - illetve érhető el máris - a Disney+ streamint platformon - közölte a szolgáltató. Nem csak a karácsonyra készülnek: Jön az Ecc, pecc, ki lehetsz? (See How They Run), illetve új epizódok többek között a Willow, a Télapuk (The Santa Clauses) és az Amerikai Horror Story sorozatokból. A Disney+ külön kiemelte a nagyobb bemutatóit.

Willow

George Lucas közel 35 évvel ezelőtti fantasy-kalandjának vadonatúj folytatása sorozat formájában tér vissza; ehhez már kaptunk is plakátot és egy varázslatos előzetest. A történet egy nelwyn faluból származó, feltörekvő varázslóval és egy csecsemővel kezdődött, akinek az a sorsa, hogy a gonosz királynő elpusztításával és a sötét erők elűzésével egyesítse a birodalmakat. A kaland most folytatódik a misztikus lényekkel teli varázslatos világban, kizárólag a Disney+-on. A George Lucas fantasy-kalandfilmjén alapuló sorozat november 30-án debütál és kizárólag a Disney+-on lesz elérhető.

Éjszaka a múzeumban: Kahmunrah visszatér

Ez egy vadonatúj animációs kaland a nagy sikerű filmsorozat alapján. Nick Daley nyári éjjeliőr munkája a Természetrajzi Múzeumban minden középiskolás számára hatalmas kihívást jelentene. Szerencsére ismeri a múzeum ősi tábláját, amely varázserejével napnyugtakor mindent életre kelt. Nick örül, hogy újra láthatja régi barátait, köztük Teddyt, Sacagaweát és Rexit. Azonban amikor a bosszúszomjas uralkodó, Kahmunrah, kiszabadul, hogy kinyissa az egyiptomi alvilág kapuját, és felszabadítsa a holtak hadseregét, Nicken múlik, hogy megállítsa a tébolyult uralkodót, és egyszer s mindenkorra megmentse a múzeumot.

Hirdetés

Ecc, pecc, ki lehetsz?

Az 1950-es években járunk, a londoni West End-en, ahol a nagy sikerű darab filmváltozatának tervezése leállt, miután a stáb egy kulcsfontosságú tagját meggyilkolták. Amikor az életunt Stoppard nyomozó (Sam Rockwell) és lelkes újonc segédje, Stalker közrendőr (Saoirse Ronan) elvállalják az ügyet, egy rejtélyes krimiben találják magukat a csillogóan "mocskos" színházvilág kulisszái között. Ahogy halad a nyomozás a titkos gyilkosság ügyében, úgy ébrednek rá egyre inkább, hogy saját magukat sodorják veszélybe.

Az egyetlen esélyünk

Candela és Diego kapcsolatának hullámvölgyeiről szól, miközben nyomon követhetjük őket a szerelem, a barátság és a világban való boldogulásukért folytatott küzdelem útján. A sorozat főszereplője Miguel Bernardeau, az egyik legígéretesebb fiatal spanyol színész ("Josefina", "Élite", "Todo lo otro"), aki Dieót alakítja, és Aitana, Spanyolország jelenlegi egyik legfontosabb popművésze ("Mariposas", "Formentera", "Mon Amour - Remix", "En el coche"), aki Candelát alakítja. A sorozat egyben Aitana színésznőként való debütálása is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A karácsonyra készülődve már elérhető a Disney+ kínáltában

  • Mickey egér: karácsonyi ének
  • Mickey egér: Volt kétszer egy karácsony
  • Hószobrászok
  • LEGO: Star Wars ünnepi különkiadás
  • Szerelmes hangjegyek: A musical: Ünnepi kiadás
  • Muppeték karácsonyi éneke
  • Jégkorszak - Állati nagy karácsony
  • Die Hard filmek
  • Reszkessetek betörők!
  • A Hip Hop Diótörő
  • Télapuk
  • A galaxis őrzői - Ünnepi különkiadás

2023-ban várható

Az új év még több nagyszerű tévéműsort tartogat a Disney+ előfizetők számára érkezik az Isten hozott a Chippendalesben című igaz történeten alapuló krimi-saga, a Fleishman bajban van című új sorozat Jesse Eisenberg és Claire Danes főszereplésével, amely a Megszállottak viadala készítőinek vadonatúj brit vígjátéksorozata, A rendkívüli, valamint A mandalóri és a Loki új évadai és még sok más.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)