Hirdetés

Elég bátor és találékony vagy, hogy kijuss?

|

Budapest egyik legizgalmasabb szabadulószobáját kínálja a Parapark, ami sokakat rabul ejt - de nem a szó átvitt értelmében.

Hirdetés

Ahhoz, hogy megfejtsétek a Parapark-rejtélyt, csapatmunka kell: minimum 2, maximum 6 fős csapatokban játszhattok. A szabályok egyszerűek: ti bementek, a pince pedig magába zár benneteket. A falakon visszaszámláló szerkezet mutatja, mennyi időtök maradt még. Ördöglakatokon, fejtörőkön, rejtett tárgyak felkutatásán keresztül vezet az út kifelé. Erőre nincs szükség; elég, ha agyban vagytok nagyok. A szoba minden sarka, minden tárgya egy-egy újabb rejtvény. Találjátok ki, hogy kitaláljatok!

A játékosoknak összesen hatvan perc áll rendelkezésére ahhoz, hogy kooperatívan, folyamatosan kommunikálva, fejtörők megoldásával megmeneküljenek. Az ötletgazdák büszkék arra, hogy a Parapark nem a fény- és hangeffektekkel való riasztgatástól lesz izgalmas, nem így kívánja halálra rémiszteni a pacemakeres vendégeket - az adrenalinszint itt a rejtvényeknek, a kirakódarabkák keresésének, a csapattá válás élményének köszönhetően emelkedik meg. Olyan fény- és hanghatásoktól, vérfagyasztó dramaturgiai fordulatoktól sem kell tartani, amelyek miatt egy filmben ki kellene tenni azt a bizonyos piros karikát. Ezzel együtt viszont érdemes figyelembe venni, hogy a szabadulószoba önállóan csak 14 év felettiek számára látogatható, az ettől fiatalabbak felnőtt kísérettel, egyéni érettségüktől függően játszhatnak a Szuter Én ellen.

A Parapark három különböző pályából áll, mindhárom egy-egy eltérő szituációba helyezi a játékosokat. Körülbelül ugyanannyi idő alatt teljesíthetők, és 2-6 főre vannak tervezve, így akármelyik is legyen a szimpatikus, egy baráti társaság, egy kisebb munkahelyi csapat, vagy épp egy pár is kipróbálhatja magát bennük. Ugyanazon a helyszínen (1081 Budapest, Vajdahunyad utca 4.), egy kocsma alatti pincében találhatók meg, mind metróval (a 3-as metró Corvin-negyed megállójától), mind villamossal (4-6-os villamos, Harminckettesek tere megálló) könnyen megközelíthető. 

Akár egy összeszokott társasággal vágtok neki, akár épp azért mentek, hogy szorosabb legyen a kapcsolat, a Parapark kiváló időtöltés lehet!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)