Hirdetés

Paul Bettanynak jelenleg nincs szerződése a Marvellel, kérdésessé vált Vision sorsa

|

Sokan számítanak arra, hogy viszontlátjuk még Vision fehér verzióját, de a karaktert alakító színész jelenleg nem dolgozik együtt a stúdióval.

Hirdetés

A WandaVision sok szempontból újszerű, szerintünk csodálatos megnyitója volt a Disney+ Marvel felhozatalának. Együtt sírtunk és nevettünk az álompárral, az utolsó epizódokban pedig az is kiderült, hogy Vision hogyan élhet majd tovább a sorozatok utáni projektekben.

A fehér Vision túlélte a sorozat eseményeit, és sok kaland várhat még rá, a gond csak az, hogy ezekről Paul Bettany semmit sem tud. A színésznek ugyanis jelenleg szerződése sincs a Marvel Studiosszal.

Hirdetés

A The Playlist újságírója kérdezte ki Bettany-t, mondván, hogy biztosan sejti, mi történhet kedvenc karakterével.

"Ó nem. Fogalmam sincs, még szerződésem sincs. Annyit tudok, hogy nagyon be akarnak jutni vele az Emmyre limitált szériaként, így folytatása valószínűleg nem lesz. Egyébként fura lenne, ha így belengetnék a fehér Visiont, aztán nem csinálnának vele semmit, de nem beszéltünk erről."

Remélhetőleg ez csak azt jelenti, hogy a nagyon közeli jövőben egyelőre nem lesz szükség Bettany tehetségére, de a Marvel nem engedi el azért a karakter kezét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)