Hirdetés

Így búcsúztatja Paul Walkert a Halálos iramban stábja

|

A Halálos iramban stábja egy megható videóval búcsúzik a tragikus körülmények között elhunyt Paul Walkertől.

Hirdetés

Sokan gyászolják a tragikus balesetben elhunyt Paul Walkert, aki múlt szombaton egy autóbalesetben vesztette életét, miközben az általa rendezett jótékonysági rendezvényre tartott. A Halálos iramban filmek sztárját korábbi kollégái most stílszerűen búcsúztatják.

A Universal stúdió által összevágott kétperces búcsúztatóba az első, és a legutóbbi Halálos iramban filmekből is bekerültek jelenetek. Egyébként a filmsorozat hetedik részének forgatása már javában zajlott, de a tragédia miatt határozatlan időre leálltak a munkálatok.

Csak ismételni tudjuk magunkat: Paul Walker halála hatalmas veszteség. Azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy a kiváló színész emlékére nézzétek meg legjobb filmjeit a hétvégén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)