Hirdetés

Pedro Pascal ittasan vett át egy fontos díjat, amit a The Last of Us miatt nyert meg

|

A színész egyáltalán nem számított győzelemre, azt hitte, nyugodtan berúghat.

Hirdetés

Ma hajnalban kiosztották a 30. Screen Actors Guild-gála (röviden: SAG) díjait. Az Oscar-előszobájának is tartott rendezvényen az előzetes várakozásoknak megfelelően Christopher Nolan legújabb filmje, az Oppenheimer tarolt: a legjobb színészgárdának, a legjobb férfi főszereplőnek (Cillian Murphy), és a legjobb férfi mellékszereplőnek (Robert Downey Jr.) járó elismerést is besöpörte. Díjazták még a Megfojtott virágokat (legjobb női főszereplő - Lily Gladstone), a Téli szünetet (legjobb női mellékszereplő - Da'Vine Joy Randolph) és a Mission: Impossible - Leszámolást (legjobb kaszkadőrmunka).

Eközben nominált sorozatok közül az Utódlás (legjobb színészgárda drámasorozatban), A mackó (legjobb színészgárda vígjátéksorozatban; legjobb férfi színész vígjátéksorozatban - Jeremy Allen White; legjobb férfi színésznő vígjátéksorozatban - Ayo Edebiri ) és A korona (Elizabeth Debicki) távozhatott trófeával, míg a minisorozat/tévéfilm kategóriában a Balhénak ítélte oda a színészcéh zsűrije a legjobb férfi színészt (Stephen Yeun) és a legjobb színésznőt (Ali Wong) megillető díjat.

Hirdetés

2023 egyik legfelkapottabb sorozatát, a The Last of Us élőszereplős adaptációját négy kategóriában is jelölték. A komplett színészgárda éppúgy hoppon maradt, mint Bella Ramsey, ám a legjobb kaszkadőrmunkáért és a legjobb férfi színész (drámasorozatban) alakításáért járó szobrot már nem hagyta veszni az HBO és a Sony közös produkciója. Az utóbbi díjat Pedro Pascal vette át, aki olyannyira nem számított győzelemre, hogy a legnagyobb nyugalommal hajtott fel pár pohárkával.

Meglepetten ment fel a színpadra ahol azzal kezdte mondandóját, hogy több szempontból sem helyénvaló, ami épp történik, mert egy kicsit részeg. Úgy hitte, nyugodtan ihat. Mindenesetre elcsukló hangon igyekezett mindenkinek köszönetet mondani, aki csak hirtelen eszébe jutott. Mielőtt félig-meddig tréfálkozva lelépett volna pánikrohamra hivatkozva, még elmondta, hogy milyen sokat jelen neki ez a díj, és mennyire hálás a szerepekért, mert a színjátszáson kívül semmi máshoz nem ért.

A chilei születésű Pedro Pascal már az 1990-es évektől kezdve felbukkant kisebb szerepekben, de az áttörést a Trónok harca hozta meg számára, az HBO sorozatában a Hegy, Ser Gregor Clegane kezei között szörnyű halált halt Oberyn Martellt alakította. Ezt követte Javier Peña DEA-ügynök szerepe a Narcosban, majd Din Djarin-é A Mandalóriban és Joel Milleré a The Last of Usban. Karrierjének következő jelentős mérföldkövét a 2025. július 25-ére ütemezett Fantasztikus Négyes jelentheti, ugyanis a Marvel őt szemelte ki a világ legokosabb embere, hihetetlenül elasztikus Reed Richards, azaz Mr. Fantastic szerepére.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)