Hirdetés

Peter Jackson és A Gyűrűk Ura trilógia írói is reagáltak a készülő filmekre

|

A jelek szerint A Gyűrűk Ura és A hobbit kreatívjainak véleményét a készülő alkotások kapcsán is kikéri a stúdió.

Hirdetés

A Warner Bros. Discovery első embere, David Zaslav épp a héten erősítette meg a vállalat befektetőinek, hogy szeretnének visszatérni J.R.R. Tolkien világához. Mit szeretnének, már egészen biztos, hogy több film is készül, de az egyelőre nem kötötte az orrukra, hogy pontosan milyen történeteket szeretnének elmesélni.

Az Amazonon nagy siker volt a rengeteg pénzből készült A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi, abba azonban semmilyen beleszólása nem volt a filmtrilógiát rendelző Peter Jacksonnak, sem a forgatókönyveket író Fran Walshnak vagy Philippa Boyensnek, a készülő mozik kapcsán azonban újra számítanak rájuk.

Hirdetés

A trió a Deadline-nak megerősítette, hogy a Warner és az Embracer már a kezdetektől fogva bevonta őket, és alig várják, hogy többet tudjanak meg a franchise bővítésével kapcsolatos tervekről, amiből arra következtethetünk, hogy a tervezés még nagyon korai szakaszban jár.

A Warner Bros. közleményéből az is kiderült, hogy bármennyire is imádták a filmeket, úgy érzik, hogy Tolkien világának legnagyobb része még kiaknázatlanul hever, és nagyon izgatottak azzal kapcsolatban, hogy mélyebbre kalauzolják a mozinézőket, így nem a már ismert történeteket akarják újra elmesélni.

Az biztos, hogy már készül egy animációs film, The War of the Rohirrim, ami egy legendás rohani király történetét bontja ki, de korábban Gandalf, Aragorn, Galadriel és Eowyn filmek ötletei is felmerültek. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)