Hirdetés

Peter Jackson most a The Beatles exkluzív felvételeit restaurálta

|

Trailert kapott a dokusorozat, amitől el fogják dobni az agyukat a The Beatles-rajongók.

Hirdetés

Peter Jackson A Gyűrűk Ura és a Hobbit trilógiákkal már beírta magát a történelembe, viszont egy ideje nem rendezett már játékfilmet. A 2014-es A hobbit: Az öt sereg csatája óta producerkedéssel töltötte az idejét (ő támogatta például a Ragadozó városokat is), valamint egy különleges kezdeményezésbe is belevágott: az első világháború filmszalagra rögzített pillanatait restaurálva és kiszínezve mutatta be dokumentumfilmként (They Shall Not Grow Old, azaz Akik már nem öregszenek meg címmel jelent meg), és nem ez volt az egyetlen ilyen projektje. 

Hirdetés

Ezúttal a Disney+ részére készítette el a The Beatles: Get Back című háromrészes dokumentumsorozatot, amely visszarepíti a rajongókat 1969-ben, amikor az ikonikus bandának mindösszesen három hét alatt kellett megírnia és felvennie egy új albumot. Az ígéretek szerint a projekt az eddigi legbensőségesebb és legőszintébb betekintést nyújtja majd John Lennon, Paul McCartney, George Harrison és Ringo Starr kreatív munkájába és kapcsolatába. Anno egy stáb több mint 57 órányi anyagot rögzített a bandával, szóval Jacksonéknak volt mihez nyúlniuk. A producerek között ott találjuk McCartney-t, Starr-t, Yoko Ono Lennont és Olivia Harrisont is. 

A The Beatles: Get Back epizódjai november 25-én, 26-án és 27-én debütálnak a Disney+ streamingszolgáltatáson, mindegyik kétórás játékidővel. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)