Hirdetés

Spider-Man: Far from Home - Peter Parker és MJ a prágai utcákat rója a legújabb képeken

|

Friss forgatási fotókat tudunk mutatni az új Pókember moziról.

Hirdetés

Továbbra is meglehetősen keveset tudunk a Sony és a Marvel nagy egyezsége után készülő második Pókember moziról, vagyis a Spider-Man: Far from Home-ról. Az mindenesetre biztos, hogy a sztori szerint Peter és osztálytársai Európa felé veszik az irányt, vakációzás közben pedig beleakadnak egy eddig még nem nem jelentett gonoszba - aki azért elég valószínű, hogy a Jake Gyllenhaal által játszott Mysterio lesz.

Hirdetés

A forgatás nagy része eddig Londonban zajlott, de egy ideje már átcuccolt a stáb Prágába. A legújabb fotókat is már Csehország fővárosában lőtték a szemfüles fényképészek. Az alábbi Twitter bejegyzésekben található képeken Peter mellett Michelle Jones (Zendaya) látható, aki ugyebár az előző rész végén sütötte el, hogy a barátai inkább csak simán a monogramján szólítják, vagyis MJ-nek hívják. Ez egyértelmű utalás Pókember leghíresebb képregényes szerelmére (bocsi, Gwen Stacy-rajongók), azaz Mary Jane Watsonra. Még nem tiszta, hogy pontosan mit tervez a Sony és a Marvel a filmes MJ-vel, de simán benne van a pakliban, hogy a képregényes Mary Jane-hez hasonlóan ő is közelebbi kapcsolatot ápol majd a barátságos Pókemberrel. Az alábbi fényképek mindenesetre erre engednek következtetni. 

A Spider-Man: Far from Home nem sokkal a negyedik Avengers mozi után, 2019 júliusában kerül a mozikba. A magyar premier pontos dátuma még nem ismert, de valószínűleg nálunk is július negyedike lesz a nagy nap. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)