Hirdetés

Már Pickle Rick kiadású chipset is gyárt a Pringles

|

A Super Bowl szünetében érkezik is hozzá egy rövid reklám a Rick és Morty készítőitől, ezután pedig a boltok polcain is megtalálható lesz a spéci nasi.

Hirdetés

Az Adult Swimen jelenleg is fut a Rick és Morty negyedik évada, de a rajzfilmsorozathoz érkező mindenféle merchendise termékek pedig már jó ideje ellepték a geek témájú boltok polcait. A sorozat kétségtelenül egyik legfelkapottabb momentuma, amikor Rick uborkává változtatja magát, hogy megússzon egy családi terápiát. A Pringles most a Pickle Rick karakter népszerűségét meglovagolva kezdett közös projektbe az alkotókkal.

Hirdetés

A 2020-as Super Bowl második negyede alatt jelenik majd meg az a 30 másodperces reklám, amit a Rick és Morty készítői dobtak össze a Pickle Rick Pringleshöz. Bizony ez egy új, speciális ízvilágú chips lesz, az ikonikus, henger alakú dobozt pedig maga a koviubivá változott őrült tudós díszíti majd. Az együttműködés egész évben tart, tehát az is elképzelhető, hogy egyéb különleges rágcsálnivalók is napvilágot látnak a sorozat karaktereivel.

Arról egyelőre nincs hír, hogy hazánkba is importálnak-e a limitált ideig kapható Pickle Rick Pringlesből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)