Hirdetés

Pierce Brosnan elárulta, kit látna szívesen James Bond szerepében

|

A 007-es egykori megformálója szerint két színész is alkalmas lenne arra, hogy Daniel Craig örökébe lépjen.

Hirdetés

Többszöri halasztás után végül idén októberben, egészen pontosan október 8-ától tűzik műsorra a mozik a 25. hivatalos Bond-filmet. A No Time to Die (vagyis Nincs idő meghalni) nem csak a jubileum miatt fontos, hanem azért is, mert Daniel Craig ebben alakítja utoljára a 007-est.

Az 53 éves színész a 2006-ban bemutatott Casino Royale-ban öltötte első alkalommal magára James Bond szerepét, kiválasztása megosztotta a franchise rajongóit, míg egyeseket zavart Craig szőkesége, inkább kemény, mint sármos fizimiskája, valamint az újraértelmezett szuperkém nyers karaktere, mások épp ezeket a vonásokat jelölték meg pozitívumként.

Hirdetés

Mindenesetre idén lezárul egy korszak, Craig valaki másnak fogja átadni a stafétát. E pillanatban talán még a franchise producere, Barbara Broccoli sem tudná megmondani, ki lesz az új Bond, bár annyi már biztos, hogy nem nő.

Jobb híján a sajtó is csak találgat, és Bond egykori megformálóit faggatja, hátha tudnak valamilyen izgalmas részlettel szolgálni. Pierce Brosnannek például legutóbb a People magazin munkatársa szegezte ezt a kérdést. Az új filmjét (Fast Positive) népszerűsítő 68 éves színész elismerően nyilatkozott Craig alakításáról, szerinte kollégája lenyűgöző volt és emelt fővel távozhat. Ami pedig a folytatást illeti, fogalma sincs, hogy ki lehet a következő Bond, de ő két jelöltet is tel tudna képzelni ebben a szerepben: nevezetesen Idris Elbát és Tom Hardyt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Mindkettejüket szóba hozták már pletyka szintjén Bonddal. Ami engem illet, cseppet sem bánnám, ha egyikük vagy másikuk lépne Craig örökébe, hogy megújítsa és saját képére formálja James Bondot. Szerintetek Elba vagy Hardy jó választás lenne, talán inkább valaki másra illene a 007-es makulátlan öltönye? Kommentben jöhetnek az ötletek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)