Hirdetés

Pillanatok alatt elment 40 ezer jegy Azahriah arénakoncertjére, duplázni fog

|

12 óra sem kellett, hogy jóformán beteljen a Puskás Aréna, ahol Azahriah lesz az első magyar fellépő.

Hirdetés

Még mindig csak 21 éves, de kétségtelenül Magyarország egyik legnépszerűbb zenei előadója Baukó Attila, avagy Azahriah, aki YouTube-on Paul Streetként kezdett egyre nagyobb népszerűségre szert tenni, aztán 2019-ben közzétette első dalait, és döbbenetes sebességgel indult be zenei karrierje. Miután 2020-ban a DESH-sel közösen összehozott Rét, illetve a 2021 májusában megjelent Mind1 óriási siker lett, 2021-ben az MTV EMA díjátadón az év legjobb magyar előadójának választották.

Fonogramra is többször jelölték, de ennél lényegesen többet jelent, hogy nem egyszer játszott már teltház előtt a Parkban, tavaly a Papp László Arénában 14 ezren voltak ott fellépésén - ennek tükrében az sem meglepő, hogy a május 25-ére meghirdetett Puskás Arénás fellépésére is kevesebb mint 12 óra alatt elkelt a jegyek 95%-a.

Több tízezres sort kellett "kiállnia" annak, aki online szeretett volna jegyet vásárolni, és a rendszer ugyan nem omlott össze teljesen, de láthatóan küzdött problémákkal. A Supermanagement egyszerűen igyekszik kiszolgálni az érdeklődést: május 26-án lesz az ismétlés.

Hirdetés

Azahriah lesz az első magyar előadó, aki fellép a Puskás Arénában. Aki nem akar lemaradni a történelmi pillanatról, október 13-án 10:13-tól vehet jegyet. Nem zárhatjuk ki, hogy a múltat ismerve üzérek is aktivizálták magukat, de az sem elképzelhetetlen, hogy tényleg teljesen tele lesz az Aréna.

Az Arénában ünnepli majd június 8-án a Halott Pénz fennállásának 20. évfordulóját, nem sokkal utánuk pedig a Coldplay ad három koncertet négy nap alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)