Hirdetés

Piszok hosszú lehet, így két részben érkezhet a Bosszúállók: Titkos háború

|

Legalábbis erről számolt be egy bennfentes újságíró a minap.

Hirdetés

Míg azt már tudjuk, hogy egyetlen egy MCU-s filmet kapunk 2024-ben, szinte az is biztos, hogy a Kangot játszó, bűnösnek talált Jonathan Majors távozása azért most rendesen bekavar majd a Marvel eredeti terveibe. Éppen ezért a rajongókat most még inkább elkezdte furdalni a kíváncsiság, hogy miként alakulhat az MCU jövője, ahol ugyebár a Loki 2. évada, illetve A Hangya és a Darázs: Kvantumánia is felvezette már a filmes univerzum következő gonosztevőjét.

De ott lógnak még a levegőben például a következő Bosszúállók mozik is, amik közül most a Titkos háború kapcsán szivárgott némi információ egy bennfentes, Jeff Sneider mentén.

Hirdetés

Ő ugyanis most arról értesült, hogy egy forrás szerint a Titkos háború

"egy óriási, 5 órás film lesz, egy évnyi szünettel a két felvonás között."

Persze a Disney részéről még semmiféle megerősítés nem érkezett ezzel kapcsolatban, de tekintve, hogy a Végtelen háború és a Végjáték is lényegében egy nagy filmet bontott két részre, annyira nem lenne meglepő, ha most is ezt az utat követnék a stúdiónál.

Időközben már egyébként olyan pletykák is napvilágot láttak, miszerint a Marvel visszahozná az eredeti csapatot, ám azonban ezek hamar feledésbe merültek, de persze az is lehet, hogy csak Chris Evansnek felejtettek el szólni a melóról.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)