Hirdetés

Pisztoly is előkerül a Zámbó Jimmy életéről forgatott sorozat előzetesében

|

A Király mellett több saját gyártású sorozattal löki meg streaming platformja szekerét az RTL.

Hirdetés

Október második felében írtunk róla, hogy a kereskedelmi csatorna új streaming szolgáltatást indít RTL+ néven, amely átveszi az RTL Most helyét, és hogy az elnevezések ne zavarják össze a nézőket, az eddig RTL+-ként ismert csatornát RTL Háromra keresztelik át. Az átalakulás gyorsan lezajlott, november 17-én elrajtolt az új előfizetéses szolgáltatás, amely exkluzív tartalmakat, magyar valóságshowkat, dokumentumfilmeket, sorozatokat és az RTL külföldi produkcióit is a katalógusában tudhatja számos szinkronizált filmmel, sorozattal egyetemben.

Mindezért havonta 1990 forintot kell majd fizetnünk, ám az nem árt tudni, hogy az első hónap ingyenes a regisztrációt követően, ami feltehetően sokaknak kedvet csinál majd ahhoz, hogy lezsűrizzék, mit tud nyújtani nekik a platform, és szükségük van-e rá meglévő streaming-előfizetéseik mellé, vagy akár ki is váltanák valamelyiket ezzel.

Hirdetés

Az RTL+ húzócímének A Király című sorozat ígérkezik, amelyben Zámbó Jimmy-t Nagy Ervin kelti életre, míg a zenész fiatalkori énjét az Aranyéletből ismerős Olasz Renátó alakításában láthatjuk.

A Puliwood már látta az első részt, és kimondottan biztatónak ítélte meg a kezdést, de nézzetek bele ti is, hátha kedvet kaptok hozzá. Az említett epizódot egyébként november 27-én az RTL is levetíti, de a folytatást a jelenlegi tervek alapján kizárólag az RTL+ kínálatában fogjuk megtalálni.

Szintén az RTL+ lesz az otthona A Nagy Fehér Főnöknek, amiben Lengyel Tamás alakította a rasszista, homofób, munkanélküli Nándi ország-világ szeme láttára tudja meg, hogy a bátyja, Ottó nemváltó műtéten esett át, és immár Brigittának (Rujder Vivien) hívják. Előre látjuk, hogy égni fognak a vonalak az NMHH-nál.

Bemutatkozott még a fiatalokat célzó, Ki vagy te? című krimisorozat is, amelynek szintén Lengyel Tamás az egyik főszereplője. 

Ti megnézitek valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)