Hirdetés

Pocsék módon leplezték le, hogyan fog kinézni a Madame Web főhősének jelmeze

|

A Sony Pictures által febérelt marketingcég a lehető legrosszabb módot választotta.

Hirdetés

2024 első szuperhősfilmjét a Sony Pictures szállítja a Madame Web képében, amelynek legelső előzetesét tavaly novemberben nézhettük meg. A film főszereplője Cassandra Webb (Dakota Johnson) lesz, de rajta kívül fel fog bukkanni még három Póknő és számos más karakter is, akik bemutatásának külön videót szenteltünk. De a lényeg most az, hogy a trailer nem fedett fel sokat a hősök jelmezeiből, sőt Madame Web gúnyáját meg se mutatták, csak a feliratok utaltak a mintájára. 

Annak leleplezését későbbre tartogatták a marketingesek, viszont ez nem egy vadonatúj, látványos előzetes keretében történt meg, hanem egy hétköznapi terméken keresztül. 

Hirdetés

A rajongók a közösségi médiában hüledeztek rajta, és egyesek minden idők legrosszabb marketinglépésének nevezték, hogy Madame Web jelmezét egy Ocean Spray palackon fedték fel: 

Volt, aki azt írta Twitteren/X-en, hogy a Sony Picturesnek a világ legrosszabb marketingcégét sikerült felfogadni a filmhez, amiért ezt egy flakonnal leplezik le, míg más kifejezte, hogy mennyire szereti, hogy ilyen szar marketingstratégiát alkalmaznak. A helyzeten nem javított a film nemzetközi posztere sem, amely szintén megvillantja Madame Web kinézetét, ahogy a többiekét is: 

Az internet népe ennél sem volt kíméletes: akadt, aki egy Morbius-szintű vagy annál is rosszabb végeredményt vízionál, és olyan is, aki szerint a rajongók is jobb posztereket dobnak össze ennél. "A világ összes promóciója sem tudná megmenteni ezt a filmet." - foglalta össze egy másik felhasználó.

A Madame Web február 15-én kerül a hazai mozikba. Ti el fogtok menni rá?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)