Hirdetés

Pókember bőrébe bújhat Nicolas Cage, méghozzá egy igazán különleges sorozatban

|

Nem is áll annyira távol tőle a karakter, úgyhogy tényleg remek választás lenne.

Hirdetés

Még tavaly februárban értesültünk arról, hogy egy 1930-as években játszódó Pókember sorozat készül az Amazon gondozásában, melynek alapját nem más, mint a Marvel Noir univerzumának a Spider-Man-es vonulata képezi. A korábbi hírek alapján az már kiderült, hogy egy idősebb szuperhőst láthatunk majd, éppen ezért nem is Peter Parkernek hívják, azonban ezt leszámítva nem túl sok mindent tudtunk meg a sorozatról.

Most azonban izgalmas értesülésekről érkezett hír, ezek alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy az Oscar-díjas Nicolas Cage bújhat majd a főszereplő bőrébe. Persze a dolog még nincs nyélbe ütve, az Ankler értesülései szerint Cage egyelőre még csak tárgyalásokat folytat ezzel kapcsolatban, de látszólag komoly a szándék.

Hirdetés

Ráadásul nem is áll olyan messze Cage-től a szerep, elvégre az Irány a Pókverzum animációs filmben is ő szólaltatta meg a karaktert, ezután pedig kézenfekvő lenne, hogy az élőszereplős változatban ő formálja meg Pókember fekete-fehér variánsát. A Sony egyelőre nem reagált a hírekkel kapcsolatos megkeresésekre, remélhetőleg hamarosan életjelet ad majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)