Hirdetés

Pókember: Hazatérés 2 - kiszivárgott a sztori?

|

Lehetséges, hogy valakinek már most sikerült ellőnie a legújabb Pókember mozi féltve őrzött titkait.

Hirdetés

Természetesen mondanunk sem kell, hogy az alábbiak semmiféle hivatalos megerősítést nem kaptak, illetve nyilvánvalóan nem is fognak kapni, mivel nemcsak az egyelőre pontos cím nélküli Pókember: Hazatérés 2, hanem a Bosszúállók 4 sztoriját is érintik. Simán lehet, hogy semmi sem igaz az egészből, de azért kirakjuk most azt a bizonyos spoiler figyelmeztetést, ennek tudatában olvassatok csak tovább.

Hirdetés

A Redditen jelentek meg nemrég a Pókember: Hazatérés folytatásának állítólagos részletei. A bejegyzés szerzője már csak azért is figyelmet érdemel, mert korábban a Végtelen háborúval kapcsolatban is beigazolódtak az általa szivárogtatott pletykák, de ettől még elképzelhető, hogy most mellélőtt. Mindenesetre jöjjenek az említett infók: 

Fordul a kocka a Végtelen háború utolsó jelenetéhez képest, ugyanis a Pókember: Hazatérés 2 azzal indul, hogy Peter Tony Starkot gyászolja, tehát Pókember immár újra életben van, Vasember pedig halott. A cselekmény mozgatórugója valami forradalmi dolog lesz, amit Stark készített - valószínűleg egy ütős új kütyüről van szó. Ezt Misztérió fogja ellopni, akihez még Keselyű és Skorpió is csatlakozik mellékszereplőként. A forrás egyébként nem említette meg Jake Gyllenhaalt Misztérió szerepével kapcsolatban. Nagyrészt Londonban játszódik a film, ahová egy a Stark Industries által szponzorált konferenciára érkezik meg Peter és osztálya - visszatér MJ, Ned, Liz, Flash, valamint természetesen May néni is. Gwyneth Paltrow ugyancsak ismét feltűnik Pepper Pottsként. Számíthatunk azonban új karakterekre is. 

Az egyikük Jessica Drew lesz, aki az MI6 ügynöke, és veszettül üldözi Misztériót. Végül Pókemberrel is összeáll, hogy közös erővel állítsák meg a rosszfiút. A filmben nincsenek szuperképességei Jessicának, ugyanakkor a képregények olvasói jól tudják, hogy ő bizony nem más, mint a Póknő. Lehetséges, hogy a filmes univerzumban csak később szerzi meg a képességeit. Peter új iskolai riválist is kap egy új tanuló, Alistair Smythe személyében. Az új diák elég manipulatív kis szemétláda, aki megpróbálja Peter ellen fordítani a barátait. Édesapja, Spencer Smythe egyébként a Stark Industriesnál dolgozik. Érdekes még Misztérió megbízója is, egy híres gonosztevő (jöhetnek a tippek, hogy ki is lehet az), aki az elkövetkező Pókember filmek központi karaktere lehet. A forrás szerint még csak azt sem fogják bejelenteni, hogy ki játssza őt, felbukkanása a mozi legnagyobb fordulata lesz. 

Misztérió, Keselyű és Skorpió együttes szerepeltetése egyértelműen a Baljós Hatos (Sinister Six) felépítésére utal, ami meg is fog történni, de még nem ebben a filmben és még az sem biztos, hogy a harmadik epizódban összeállnak. 

Nektek tetszene, ha tényleg erről szólna az új Pókember film? Elvileg a címe is megvan, ami a szivárogtató szerint Spider-Man: Field Trip lesz. Ennél mondjuk kitalálhatnának valami frappánsabbat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)