Hirdetés

Pókember: Hazatérés - majdnem mindenki örül

|

Megérkeztek az első, hosszabb, külföldi kritikák a Pókember: Hazatérésről, és azt igazolják, amit korábban csak rövid tweetekben olvashattunk.

Hirdetés

Bizakodóak lettünk, amikor az Amerika kapitány: Polgárháborúban bemutatkozott az új filmes Pókember, és a trailerek is azt mutatták, hogy újabb sikerre számíthat a Marvel. 

Hirdetés

A külföldi kritikusok hosszabban is kifejthették véleményüket, és egyetértenek abban, hogy Tom Holland tökéletes a szerepre, Pókember a Marvel filmes univerzumához csatolása jó ötlet volt, és többen úgy gondolják, sem Tobey Maguire, sem Andrew Garfield filmjei nem voltak olyan szórakoztatóak, mint a Hazatérés. Külön kiemelték, hogy sikerült a karakter sztoriját, tetteit jól eltalálni, korához megfelelő dolgokat tesz, úgy reagál az életében bekövetkező eseményekre.

A Variety és a The Hollywood Reporter kritikusai nem voltak olyan boldogak, pont az nem tetszett nekik, hogy a főszereplő egy fiatal felnőtt.

15 kritika után Metacritic-en 71 ponton áll, a Rotten Tomatoeson 33 után 97%-on. Jövő héttől mindenki eldöntheti, neki hogy tetszik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)