Hirdetés

Pókember: Hazatérés - Peter majdnem Vörös Pók jelmezt kapott

|

Legalább egy tucat felszereléssel próbálkoztak a film készítői mire megtalálták azt a kettőt, amiket a filmben is láttunk.

Hirdetés

A Marvel Studios művésze, Ryan Meinerding több koncepciót is kipróbált a végleges változatok leadása előtt. Elmondása szerint tesztelt még egy Superior Spider-Manre hasonlító dizájnt is, valamint a Scarlet Spider is kapott egy kört a tervező asztalon.

Az utóbbi verziót be is mutatta. Ez a változat egyébként meglehetősen közel áll ahhoz, amit Peter maga készített, mielőtt megkapta volna a Tony Stark-féle felszerelést.

Nekem jobban bejött az a változat, ami végül bekerült a Pókember: Hazatérésbe. A piros/kék skarlát jelmez helyett az egy kék/piros megoldás volt, ami a fura szemüveg miatt még inkább erősítette a "homemade" érzetet. Ettől függetlenül a skarlát terv szép bólintás a Pókember ruhatárának méretes történelmére.

Persze vannak meredekebb művészi koncepciók is, belefutottunk már ilyesmibe is, persze nem a film kapcsán, csak úgy, az úgynevezett interneten szaladgálva felelőtlenül:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)