Hirdetés

Így nézne ki a Pókember: Idegenben Tobey Maguire-rel

|

A Deep Fake technológia ijesztően valóságossá tette sokak álmát.

Hirdetés

Az MCU és a képregények rajongói nagyon megkedvelték Tom Hollandet Pókember szerepében, de még így is sokan vannak, akik szívesen látnák újra Tobey Maguire-t hálóhintázni a felhőkarcolók között. Aldo Jones most az ő álmukat tette valóságossá.

Hirdetés

Tekintettel arra, hogy az elmúlt hetekben csak szomorú híreket kaptunk Pókember kapcsán, és úgy néz ki, hogy talán sosem láthatjuk többet kedvenc hálószövőnket az MCU keretein belül, most nagyon jól esik egy kis vigyorgás. Mondjuk az ezt kísérő borzongás már annyira nem kellemes.

Reméljük azért, hogy látva a rajongói pörgést a téma körül, a Sony és a Disney egyszer újra leülnek még tárgyalni szeretett hálószövőnk sorsáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)