Hirdetés

Pókember: Idegenben - a Hírharsona vezeti fel a lemezes megjelenést

|

A barátságos és közkedvelt Pókember legújabb kalandjait hamarosan bárki hazaviheti majd, ezt pedig egy ötletes vírusmarketinggel támogatja meg a Sony Pictures.

Hirdetés

Jelenleg hűvös a viszony a Disney és a Sony Pictures között, valamint a stúdiók és a rajongók között, mivel előbbiek képtelenek voltak megegyezni Pókembert illetően, így a jelenlegi állás szerint pókarc kimarad a Marvel Filmes Univerzum további kalandjaiból és a Sony kötelékében szövögeti tovább a hálóját. 

Hirdetés

A kialakult helyzet azonban mit sem von le a Pókember: Idegenben érdemeiből, amely a tengerentúlon már megvásárolható digitálisan és október 1-től Blu-ray-en is, ennek örömére pedig a Sony Pictures indított egy mókás víruskampányt. Spoiler azok számára, akik még nem látták a filmet, hogy a történet végén felbukkan a Hírharsona (Daily Bugle) egyik adása, benne pedig J. Jonah Jameson a zseniális J.K. Simmons megformálásában, aki már a Tobey Maguire-féle Pókember-trilógiában is életre keltette a folyton zsörtölődő és Pókember-gyűlölő főszerkesztőt. Ezúttal is van pár keresetlen szava hozzá:

Természetesen maga a weboldal is él, tökéletesen illeszkedik a valaha szebb napokat is látott sajtótermék fake news oldallá sivárodott imázsába. Nektek hogy tetszett a Pókember: Idegenben? Örültetek Jameson felbukkanásának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)