Hirdetés

Pókember: Idegenben - kiszivárgott a legújabb előzetes

|

Végre azt is megtudtuk, honnan van Pókember új vörös-fekete ruhája.

Hirdetés

Bizonyos mozikban már elkezdték levetíteni a Pókember: Idegenben új jeleneteket is tartalmazó legfrissebb előzetesét, amit persze valaki telefonnal is rögzített, szóval a kamerás verziót már bárki megnézheti. 

Hirdetés

Az új trailerben két fontos újdonságot fedezhetünk fel, amiből a második erősen spoileres, szóval csak akkor nézzétek meg, illetve olvassatok tovább, ha ez egyáltalán nem zavar benneteket. Az előzetesből kiderül például, hogy honnan van Póki legújabb, vörös és fekete színekben pompázó jelmeze. Még ennél is érdekesebb azonban az, hogy megtudjuk, immár MJ is ismeri Peter titkát, azaz tisztában van vele, hogy ő a Pókember. Mutatjuk a kamerás felvételt: 

A Pókember: Idegenben egészen pontosan július 4-én hálóhintázik be a magyar mozikba. Ti meg fogjátok nézni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)