Hirdetés

A Pókember: Idegenben rendezője örömmel húzná elő Kravent a folytatásra

|

A harmadik epizódban komoly vadászat indulhat Pókember után.

Hirdetés

Talán mondanunk sem kell már, de azért felhívjuk a tisztelt olvasók figyelmét, hogy innentől spoilerek következnek a Pókember: Idegenben végét illetően, így aki még nem látta a filmet, az csak saját felelősségére folytassa az olvasást.

Hirdetés

A film stáblistás jelenetében láthattuk, ahogy Mysterio még egy utolsó szúrásként a világ elé tárta Pókember valódi személyazonosságát. Ennél jobb alapozás nem is kellene ahhoz, hogy felbukkanjon Kraven, a vadász. Kraven egy különleges prédákra szakosodott harcos, aki a képregényekben többször is közel járt Peter kivégzéséhez. Nem nehéz elképzelni, hogy ez a filmben is megvalósulhat főleg most, hogy Parker bujkálni lesz kénytelen.

Jon Watts, az Idegenben rendezője elmondta, hogy elsődlegesen olyan gonoszokat akarnak előrántani, akik még nem szerepeltek egyik Pókember filmben sem. Ez kizárja Electrót, a Gyíkot, a Zöld Manót, Venomot és Sandmant, Mysterióval és a Keselyűvel együtt.

"Imádnám Kravent. Az igazi trükk az lenne, hogy megvalósítsuk őt egy filmben."

Tekintettel arra, hogy a bűvészből lett rosszfiút, Mysteriót is egészen sikeresen be tudták ültetni az MCU-ba, mi nem lepődnénk meg Kraven felbukkanásán. Ti mit szólnátok a vadászhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)