Hirdetés

Pókember: Idegenben - majdnem beleraktak egy Tony Stark cameót

|

A filmesek végül úgy döntöttek, hogy jobb nem bolygatni a múltat.

Hirdetés

A Pókember: Idegenben egyik központi témája, hogy hogyan küzd meg Peter Parker a mentora, Tony Stark elvesztésével, és próbál meg kilépni annak árnyékából. Ehhez azért kap egy kis segítséget az egykori Vasembertől az EDIT névre keresztelt, speciális szemüvegen át irányítható rendszer formájában.

Hirdetés

A film forgatókönyvét jegyző Erik Sommers és Chris McKenna nemrég a The Hollywood Reporternek adott interjút, ahol elmondták, hogy tervben volt az is, hogy EDIT átad egy üzenetet Tony-tól Peternek.

Ha bármit használtunk volna, valószínűleg egy korábban felvett jelenet lett volna. Beszéltünk annak lehetőségéről, hogy Tony-t EDIT-en keresztül szólaltassuk meg, de nem akartunk túlságosan erre a szálra támaszkodni. Nyilván egy imádott karakterről van szó, de ez a film többek közt az ő elvesztéséről, hiányáról szól. És ha visszahozzuk, fontos szerepet kap, akkor az keresztbe húzza az egészet.

Valószínűleg legördült volna néhány könnycsepp a rajongók arcán, ha meglépik ezt a srácok. Volt viszont egy másik cameo, ami hatalmas vigyort csalt az arcunkra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)