Hirdetés

A Pókember: Irány a Pókverzum! karácsonyi albuma tényleg létezik

|

A karácsonyfa díszítéshez és az ünnepi ebédhez tökéletes háttérzene lesz az érkező kislemez.

Hirdetés

A Pókember: Irány a Pókverzum! első trailere óta tudjuk, hogy a film világának falmászója egy popkultúrális ikonná vált. Peter saját karácsonyi albumot is felénekelt, ami egyébként tényleg létezik.

Hirdetés

Innentől spoilerek következnek, így a további olvasást és a számok meghallgatását csak azoknak ajánljuk, akik már látták a filmet.

Az első körben kikerült két dalt Miles Morales világának eredeti Pókembere énekelte fel még szomorú sorsa előtt. A lenti számokat tehát Chris Pine előadásában hallhatjuk.

A legjobb az egészben, hogy ezek csak apró ízelítők. A teljes kislemez ma válik majd elérhetővé, és tartalmaz majd dallamokat Jake Johnson (Peter B. Parker) és Shameik Moore (Miles Morels) előadásában is. 

Frissítés: Időközben megérkezett a teljes album, amit már meg is hallgathattok a Spotify-on.

Így kell karácsonyi hangulatot csinálni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)