Hirdetés

Akkor ki legyen a következő Pókember?

|

Még szinte fel sem fogtuk, hogy Pókember csatlakozott a Marvel Filmes Univerzumához, máris megvannak az első jelöltek, akik közül az egyik Andrew Garfield utódja lehet.

Hirdetés

A közkedvelt hálószövögető még csak két napja csatlakozott a Marvel Filmes Univerzumához, de máris változtattak miatta az ütemterven és a korábbi két Pókember film színészét, Andrew Garfieldot is menesztették miatta, legalábbis több forrásból is úgy értesültünk, hogy a stúdiók sokkal fiatalabb utódot akarnak.

A Marvel és a Sony Pictures terve az, hogy egy fiatalabb Pókembert vezetnek be a Filmes Univerzumba, tehát a 31 éves Garfieldnál zsengébb korú jelölteket keresnek a szerepre, Peter Parker ugyanis ismételten középiskolás lesz (állítólag még nem vetették el teljesen azt az ötletet sem, hogy a Miles Morales-féle Pókembert vezetik be). Már be is jelentették a legfőbb jelölteket a karakter megformálására: az egyik Logan Lerman (Harag, Noé, Percy Jackson-filmek), míg a másik Dylan O'Brien (Teen Wolf - Farkasbőrben, Az útvesztő, Gyakornokok). A srácok mindketten 23 évesek, de rendre fiatalabb karaktereket játszanak, ami pont kapóra jön a stúdiónak, ugyanis szeretnék hosszabb ideig is megtartani középiskolásnak Pókembert és bemutatni, hogy miként éli meg a "suliban lúzer fiú, de a városban álarcos hős" helyzetet.

Bármelyikőjük is legyen végül a kiválasztott, a Sonynak gyorsan alá kell íratnia vele a szerződést (ha még nem történt volna meg időközben), ugyanis az új Pókember már a jövőre mozikba kerülő Amerika Kapitány: Polgárháborúban részt vesz (talán feltűnik még előtte a Bosszúállók: Ultron kora egyik stáblistás jelenetében), mielőtt 2017-ben egy saját filmmel jelentkezik.

Ti melyik színészt látnátok szívesebben a vásznon Pókemberként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)