Hirdetés

Pókember mégis visszatérhet az MCU-ba, és Venom is jönne vele?

|

A legfrissebb pletykák szerint a Sony új ajánlatot tett le a Marvel/Disney asztalára.

Hirdetés

Mindenekelőtt szögezzük le, hogy egyelőre tényleg csak egy pletykáról van szó, tehát korai még a pezsgőbontás. Az viszont semmiképp sem elhanyagolható adalék, hogy az infók olyasvalakitől származnak, aki a She-Hulk és a Ms. Marvel sorozatok érkezését is megjósolta még azelőtt, hogy hivatalosan is bejelentették volna őket. Lényeg a lényeg: a We Got This Covered szerint messze nincs még vége a Pókember jogai körüli kavarásnak, ráadásul pont a Sony oldaláról érkezett az új ajánlat. 

Hirdetés

A friss híresztelések szerint ugyanis a cég új ajánlatot tett le a Disney elé, ráadásul ebben a megállapodásban már nemcsak Pókember szerepel, hanem bizony Venom is jönne vele együtt, tehát a hálószövő egyik legikonikusabb ellenfele (olykor társa) ugyancsak szerepelhetne a Marvel mozikban. Meglehetősen fura lenne visszatáncolni azután, hogy mindkét fél kategorikusan kijelentette, a tárgyalásoknak vége, lezárták az ügyet, Pókember távozik az MCU-ból. A pénz viszont megkerülhetetlenül nagy úr, a Sony pedig lehet, hogy felmérte, a rajongói harag esetleg egy saját, Marveltől mentes Pókember film esetében csúnyán vissza tudna ütni. Ez persze csak spekuláció, remélhetőleg hamarosan hivatalos forrásokból is érkezik megerősítés vagy épp cáfolat, és végre megtudjuk, hogy valóban újra egyezkedni kezdett-e a két filmóriás. 

Szerintetek van rá esély, hogy a megbízhatónak mondott, meg nem nevezett forrás infói hitelesek, és a Sony mégis meg szeretne egyezni a Marvel/Disney-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)