Hirdetés

Pókemberhez kapcsolódó élőszereplős sorozaton dolgozik a Marvel és a Sony

|

A már leforgatott és még csőben lévő Pókember filmek mellett hamarosan a kisképernyőt is megcélozza a Marvel és a Sony párosa, egy Silk sorozat készül a legújabb hírek szerint.

Hirdetés

A Morbius első előzetese óta tudjuk, hogy szorosabbra főződik a Sony saját Pókember-mentes filmes univerzumának és a Marvel filmes univerzumnak, vagyis az MCU-nak a kapcsolata. Ebben a trailerben ugyebár feltűnt Michael Keaton, aki ugyebár Keselyűt alakította a Pókember: Hazatérésben. Mindezzel párhuzamosan a Sony folyamatosan szállítja új filmjeit, a jövőre érkező Morbius mellett jön a Venom 2 (avagy Venom: Let There Be Carnage), készül egy Kraven és egy Madame Web film, valamint Olivia Wilde is egy Póknő filmet rendez a Sonynak. A Variety információ szerint pedig bizony egy tévésorozat is tervben van.

Hirdetés

Először még 2018-ban hallottunk arról, hogy a Sony saját filmet szár Silknek, de most nagyon úgy tűnik, hogy a projekt átalakul egy tévésorozattá. Silk, avagy polgári nevén Cindy Moon először 2014-ben bukkant fel a The Amazing Spider-Man aktuális sorozatának első számában. A koreai-amerikai hősnő Pókemberhez hasonló képességekkel rendelkezik, őt is egy radioaktív pók marta meg. Emberfeletti gyorsasággal bír, illetve képes organikus hálót lőni az ujjai végéből, továbbá pókösztöne még Pókemberénél is fejlettebb. 

Egy Cindy Moon nevű karakter már felbukkant a Pókember: Hazatérésben és a Bosszúállók: Végtelen háborúban, az MCU filmjeiben Tiffany Espensen játszotta el Peter Parker osztálytársát, de egyáltalán nem biztos, hogy a készülő sorozatban is őt láthatjuk majd. 

A tervek szerint a Silk sorozatot Lauren Moon (Több, mint normális) írja majd, a produceri feladatokat pedig a Pókember: Irány a Pókverzum! rendezői,  Phil Lord és Chris Miller kapják meg. Egyelőre nem tudni, hogy a széria milyen platformon debütálhat majd, de bizonyos források szerint az Sony már tárgyal az Amazonnal arról, hogy a Silket, és a későbbiekben más olyan Pókemberhez kapcsolódó Marvel hősök sorozatait is itt mutassák be, amelyek jogaival ők rendelkeznek. 

Fontos megjegyezni, hogy a Variety értesüléseit egyelőre sem a Sony, sem az Amazon nem kommentálta. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)