Hirdetés

Az új Pokémon remake valójában teljesen CGI lesz?

|

Egyelőre csak CGI jeleneteket láttunk a filmből, ami sokak szerint arra utal, hogy (legalább is egy film erejéig) a Pokémon stúdió hátrahagyja a rajzos megoldást.

Hirdetés

A következő Pokémon film a Mewtwo Strikes Back Evolution lesz, ami az első Pokémon film átdolgozott verziójának ígérkezik. Sokak szerint egy teljes értékű remake-t kapunk, ráadásul jó eséllyel az egész CGI lesz.

Hirdetés

Utóbbi csak rajongói spekuláció, de nem teljesen alaptalan. Az eddig látott kis ízelítők mindegyike CGI jeleneteket mutatott, és bár nem ritka, hogy egy-egy anime bizonyos jelenetekben kihasználja a digitális megoldás előnyeit, egyelőre úgy tűnik, hogy ez a film teljes egészében CGI lesz.

Meglepő új irányvonal lenne ez a széria történetében. Mindenesetre várnunk kell az első teljes trailerre a megerősítéshez. Maga a film 2019. július 12-én kerül bemutatásra Japánban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)