Hirdetés

Pokémon - hallgasd meg, hogy éneklik a főtémát

|

Pokémon lázban ég most a világ, így nem is lehetne jobb alkalom rá, hogy a sorozat teljes (!) témáját felénekelje nekünk kamera előtt az eredeti változat előadója, Jason Paige.

Hirdetés

Kétfajta játékos létezik jelenleg: aki a Pokémonokról kénytelen újfent hallani és aki éppen levadászik egyet. Jelenleg a csapból is a kis lények folynak, még a GameStar Online főoldalán is felbukkannak, naponta többször is (itt visszaolvashatjátok az összes hírt, ha bevállalósak vagytok). Most viszont nem a Pokémon GO van terítéken, hanem a sorozat. 

Talán a legtöbben még emlékeztek rá, hogy milyen a Pokémon sorozat magyar főcímdala, néhányan bizonyára a legendássá vált eredetit is feltudjátok idézni, amelyet egy Jason Paige névre hallgató énekesnek köszönhet a világ. Paige a nagy hype hatására ismételten felénekelte a Pokémon főtémáját (a második versszakot is!), méghozzá most először úgy, hogy láthatjuk is.

Elnézve a videót Paige beleadott apait-anyait a felvételbe, nagyon átélte a "Szerezd meg hát mind!" érzést és neki köszönhetően ezt a fülbemászó dallamot dúdoljuk majd egész nap. Nektek hogy tetszik a videó? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)