Hirdetés

Power Rangers - a folytatásban szerepelni fog a Zöld Ranger is

|

Egy rejtélyes bejegyzés jelent meg a reboot hivatalos Twitter oldalán, ami alapján már biztosra vehető, hogy a következő filmben visszatér egy régi ismerős.

Hirdetés

Az újragondolt és az előzetesek alapján egészen látványos Power Rangers külföldön már debütált a mozikban, és úgy tűnik, hogy több folytatás is érkezik később, ráadásul az öt főszereplő mellé csatlakozhat egy új karakter is.

A Zöld Ranger először 1993-ban jelent meg egy minisorozatban, és ugyan kezdetben a főhősök ellensége volt, később csatlakozott hozzájuk és az egyik legnépszerűbb karakterré nőtte ki magát a rajongók körében.

A producer, Haim Saban egyébként azt nyilatkozta a Variety-nek, hogy még további öt filmet szeretne elkészíteni, az általa közzétett kép alapján pedig biztosan kijelenthető, hogy visszatér a közkedvelt hős.

A Power Rangers reboot április 6-án jelenik meg a magyar mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)