Hirdetés

Powerless - szuperhősös szürke hétköznapok

|

A Powerlessből végre megtudhatjuk, hogy milyen is az élet, amelyekben szuperhősök tengődnek.

Hirdetés

A szuperhősmozik egyik állandó rákfenéje - már ha egyáltalán annak lehet ezt nevezni - hogy hiába az emberek életét próbálják megmenteni, jobbá tenni, a kispolgárokra ezekben a mozikban rendre kis fény vetül, noha mind a Batman Superman ellen, mind az Amerika Kapitány: Polgárháború belement a városrombolások a civil lakosságra gyakorolt következményeire. Na de most végre ebbe is bepillantást nyerhetünk.

Az NBC ugyanis berendelte a DC univerzumában játszódó Powerless című sorozatot, amely a The Office (A hivatal) vagy a Brooklyn 99 mintájára készült sitcom sorozat lesz. A széria egy biztosító társaság életébe enged bepillantást és ha az elmúlt időszak szuperhősös filmjeire vetjük tekintetünket, láthatjuk, hogy ennek következtében ezekben az irodákban zajlik csak igazán az élet. Pont a szuperhősök okozta károkra specializálódott a Vanessa Hudgens (High School Musical) által alakított Emily, aki akaratán kívül hőssé válik és rá kell jönnie, hogy az ő életük sem fenékig tejfel.

Hudgins mellett még olyan rutinos arcok tűnnek fel, mint Alan Tudyk (Firefly), Danny Pudi (Community), vagy Christina Kirk (Girls), a széria pedig ősszel indulhat is. Már csak az alapötlet miatt is várjuk, de reméljük, hogy a humor is betalál majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)