Hirdetés

Képregény készül a Predator film eredeti forgatókönyvéből

|

Egy nagyon más Predatort fogunk megismerni a Dark Horse új képregény sorozatán keresztül.

Hirdetés

Még 1984-ben James E. Thomas és John C. Thomas írtak egy forgatókönyvet Hunter (a név valamiért nagyon szimpatikus nekem) címmel, amit 1985-ben kapott fel a 20th Century Fox. Ők fogták az eredetit és a testvérekkel együtt átalakították azt azzá a Predatorrá, amit azóta is sci-fi klasszikusként ismer a világ. A Dark Horse Comics azonban most visszanyúl a kezdetekhez, és az eredeti vadász történetét tervezi adaptálni.

Hirdetés

A Predator: The Original Screenplay címmel érkező mini képregény sorozat első füzete június 10-én fog megjelenni, folytatásai a nyár folyamán fognak befutni. Az adaptációt Jeremy Barlow vezeti, aki alig várja, hogy polcokra kerülhessen az egész széria.

"Izgalmas látni, mi lehetett volna ez az egész. A Predator alapjai ott vannak, de az eredeti ötlet annyira más volt, és néhol sokkal mélyebb, mint amilyen a film lett végül. Mi ezekre a különbségekre fogunk koncentrálni. Van ez a remek projekt, amit ráadásul két olyan tehetséges művész fog megrajzolni, mint Patrick Blaine és Andy Owens. Biztosak lehetünk benne, hogy a végeredmény elképesztő lesz."

A bejelentés mellé megkaptuk az első füzet borítóját is, ami egy gyökeresen más vadászt mutat be, mint amit a mozivásznakon láthattunk.

A Predator rajongóknak nem volt sok örömük kedvenc franchise-ukban az elmúlt években. Ez a képregénysorozat talán segít nekik majd emlékezni arra, miért is szerették meg ezt a világot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)