Hirdetés

Premierdátumot kapott A mandalóri 3. évada

|

A Disney bejelentette, mikor indul újabb kalandokra Din Djarin és Grogu a The Mandalorian, avagy A mandalóri 3. évadában.

Hirdetés

Már két év eltelt azóta, hogy véget ért A mandalóri második évada, csak közben lement még a Boba Fett könyve (The Book of Boba Fett) is, illetve az idei évre az Andor teljesítette a Star Wars-sorozatkvótát (amit mindenképp nézzetek meg!). Groguék ezért pihentek, de már tudjuk, mikor fognak ismét különféle mellékküldetéseket teljesíteni.

A CCXP során a Disney és a Lucasfilm bejelentette, hogy A mandalóri 3. évadát március 1-jétől láthatjuk majd, kizárólag a Disney+-on. 

Hirdetés

Az első, a sorozat új szezonjából származó képen Din Djarin és Grogu láthatók, amint a Boba Fett könyve során megszerzett Naboo N-1 Starfighterben ülnek.

A történet a Boba Fett könyve után folytatódik, és amellett, hogy Din Djarin vezekelni fog, amiért levette sisakját, Bo-Katannal is visakodnak a Mandalore bolygó és a Darksaber kapcsán felmerült nézeteltéréseik nyomán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)