Hirdetés

Ridley Scott szerint akár négy Prometheus-film is készülhet

|

Akik azt várták, hogy a Prometheus második részében összeér az előzmények története az első Alien-filmmel, azoknak talán némi csalódást okozhat Ridley Scott legújabb nyilatkozata.

Hirdetés

Nem csupán az Alien-sztori folytatására számíthatunk az elkövetkezendő években, hanem úgy tűnik, hogy az első film rendezője, Ridley Scott elég alaposan ki fogja bontani az előzményeket is. Úgy látszik, hogy az eredetileg egyetlen filmre tervezett prequelből több folytatás is lesz, mint amire elsőre számítottunk volna.

A rendező ugyanis azt nyilatkozta egy német filmes magazinnak, hogy a Prometheus sztorija még egy darabig nem ér őssze az első Alien-filmmel: "Nem a következőben lesz, hanem majd az utána következőben, vagy talán egy negyedik filmben érünk vissza az Alien franchise-hoz" - mondta Scott. "Az egész lényege, hogy megmagyarázzuk az Alien-szériát, és azt, hogy miért és hogyan alkották meg az Alient. Én mindig is egyfajta fegyverként használható vírusként tekintettem az Alienekre" - fejtette ki a rendező. Az egyébként kérdéses, hogy mindezt hogyan fogja tudni három, vagy akár négy filmen keresztül érdekesen elmesélni, vagy hogy nem fog-e ártani a túl sok háttérsztori az Alien-filmeknek, de mindez persze a jövő zenéje.

Nektek hogy tetszik a hosszabban kibontott Alien-előtörténet ötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)