Hirdetés

Pusztító szóviccekre számíthatunk a Barbie szinkronos változatában

|

Greta Gerwig filmjének legutóbbi trailere magyarul még ütősebb lehet.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy már két előzetest is kapott a Greta Gerwig (Lady Bird, Kisasszonyok) rendezésében érkező Barbie film, még mindig keveset mutattak abból, hogy mire számíthatunk. Egy laza vígjáték lesz? Okos szatíra? Görbetükör a társadalomnak? Vagy mindezek egyszerre?

Akármi is az igazság, az biztos, hogy a projektet sikerült megtömni ismert arcokkal (mint Margot Robbie, Ryan Gosling, Will Ferrell, Simu Liu, Michael Cera, Emma Mackey és John Cena), akik miatt akkor is érdemes lesz adni a végeredménynek egy esélyt, ha taszít minket a rózsaszín összkép. 

Hirdetés

A Mattel népszerű játékbabáinak élő változatai a második trailerben még többet mutattak meg magukból, és már alig vártuk, hogy megérkezzen a magyar szinkronos változat, hogy megtapasztalhassuk, hogyan adják elő a hazai színészek Ken és Barbie évődéseit vagy éppen a Kenek egymás közötti arcoskodását, a fordítás pedig nem okozott csalódást: a kedvenc mondatunk a "Nem kenhet le Kennek, csak az, aki nekem is leken", a többit nektek kell felfedeznetek: 

A Barbie július 20-án kerül a hazai mozikba, egy napon az Oppenheimerrel, szóval két teljesen más stílusú premierre is rohanhatunk majd azon a héten. Ti melyiket nézitek meg biztosan?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)