Ez történik azzal, aki elalszik egy Tarantino film forgatásán

|

Két dolgot tilos csinálni annak, aki részt vesz egy Quentin Tarantino film munkálatainál: telefont vinni és aludni. A rendező és Tim Roth elárulta, mi a büntetés, ha ezeket valaki megszegi.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

Quentin Tarantino legalább annyira fura és egyedi, mint a filmjei. Egy forgatáson nagyon fontos a fegyelem, és ő ezt egy igen sajátos módszerrel tartja be.

Örjöngeni, röhögcsélni, a forgatást valamilyen hülyeséggel szabotálni nyilván senki nem fogja, de azért az előfordulhat, hogy ha valaki nagyon fáradt, elalszik. Tim Roth a Late Night with Seth Meyers műsorban mesélte el, mivel büntetik azt, aki elszunnyad:

"A stáb felkészült arra, hogy valaki elalszik. Van egy zsák, benne a Big Jerryvel. A Big Jerry egy dildó, lila, ha jól tudom. Ha elalszol, lefotóznak vele, és felkerülsz a szégyentáblára. Ha dühösen letéped a fotót, még nagyobban rakják vissza. Idővel - azt hiszem, a Django elszabadul forgatásán ez történt -, ha valaki nagyon el akarja tüntetni [a róla készült képet], pólóra nyomják, és az egész stáb azt fogja hordani". 

A telefonokat és egyéb eszközöket egyébként egy Spencer nevű úriembernél kell leadni, akinek annyi a feladata, hogy feltölti őket, majd visszaadja a forgatási nap végén. Ezt valószínűleg még senki nem próbálta meg kijátszani.

A dildós ügyről egyébként maga Tarantino is beszélt a Conanben, ha kíváncsiak vagytok rá, nagyjából mégis mekkora az eszköz, és pontosan hogyan készülnek a fotók, nézzétek meg az alábbi videót (nyugi, csak a két kezével mutogat, az eszközt nem vitte magával):

Tarantino új filmje, az Aljas nyolcas csütörtöktől nézhető a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!