Hirdetés

Quentin Tarantino következő filmje is western lesz

|

Quentin Tarantino újabb western filmet rendez, de nem a Django elszabadul folytatását vagy mellékágát. De akkor mégis mit?

Hirdetés

Joggal hihetnénk, hogy a Becstelen Brigantyk és a Django elszabadul sikerei után Quentin Tarantino folytatja az úgynevezett „újraírt történelem" trilógiáját, amelynek záróepizódjáról korábban azt nyilatkozta, hogy egy gengszterfilm lesz. Egy friss interjúból ellenben az derült ki, hogy a közismert rendező ezúttal másfelé kacsintgat.

Tarantino a közelmúltban megfordult a The Tonight Showban, és ha már ott volt, nyilatkozott egyet a következő projektjéről, ami újfent egy vadnyugati film lesz, de nem a Django elszabadul folytatása, vadhajtása vagy előzménye.

Az Oscar-díjas direktor a következőket osztotta meg a nagyérdeművel: „Még nem mondtam el ezt sehol nyilvánosan, de elárulom a műfaját: egy western lesz”. Majd hozzátette a Django elszabadult érintő kérdéseket megelőzve:„Nagyon élveztem a Djangót, és a western is bejön nekem, tehát azután, hogy megtanultam, miképpen kell csinálni ezt a műfajt, úgy voltam vele hogy oké, akkor csináljunk egy másikat most, hogy már benne vagyok a témában.”

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)