Hirdetés

A Star Wars R2-D2 hűtőnek mozog a feje és méregdrága

|

Ha szeretnéd feldobni a lakásod hangulatát, akkor van egy ötletünk a számodra. Mondjuk fel kell majd törnöd a malacperselyt. Meg a szomszédét is.

Hirdetés

Mivel a Star Wars: Az ébredő erő már kevesebb, mint két hónapnyira van tőlünk, a Haier Asia úgy döntött, hogy itt az ideje az új projektjük bemutatására. Egy R2-D2 hűtőről van szó, aminek mozog a feje.

Csillog, villog, pittyeg, mozog, távirányítható, baromi drága. A Haier 998 000 Yent kér érte, ami a TechRadar számításai szerint úgy 8200 amerikai dollár lesz (durván 2 296 000 Ft). És ebben nincs benne a szállítás, az adók, de azért ha valamelyikőtök beruház egy ilyenre hívjon majd meg magához.

A Star Wars VII: Az ébredő erő december 18-án kerül a mozikba. A hűtőről azután is csak álmodunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)